Törnrosasömn på svensk mark

I natt har jag sovit i elva timmar. Inte så konstigt kanske med tanke på att jag bara fick fem timmars sömn på de två tidigare dygnen.
Bokcirkeln som jag var bjuden på igår kväll fick jag dessvärre avboka - jag insåg att även jag har begränsningar för vad jag orkar med. Förhoppningsvis kan jag närvara vid nästa träff istället.

Mina timmar i Dubai var dock fantastiskt trevliga! Dagen inleddes med en ljuvlig frukostbuffé med trevliga kollegor, sedan låg jag vid poolen ett litet tag och fick lite färg på kinderna innan det var dags att göra lite inköp.


Min efterlängtade Birkinväska i ljuslila krokodilmönster (inte äkta krokodil!) fick ännu en gång se sig besegrad av en annan väska som vann mitt hjärta.
Den här gången föll valet på en plommonlila väska med trendiga toffsar på sidorna. Nu har jag förhoppningsvis tillräckligt med handväskor så att jag klarar mig ett tag framöver.


En regel som jag har är att om det finns ett Starbucks tillgängligt så besöker man det! Det är också ett ställe där jag har lite dispens och får äta härliga onyttigheter som Chocolate Peanut butter cake. Obeskrivligt god. Den ska jag jobba bort idag på gymmet med två spinningpass (även om jag misstänker att det inte är tillräckligt).

Så nu är jag hemma på svensk mark igen, kära vänner!

Kommentarer
Postat av: Nicki

Hej hej!

Det är så att jag sökte på counterpain plus på google och din blogg kom upp.

Nu undrar jag om du råkar ha en tub som man skulle kunna få köpa för denna tub verkar vara nästan omöjlig att få tag på här i Sverige.

Förssöker hjälpa min mormor som har artros.



Kontakta mig gärna på; 0704305572

eller [email protected]

2011-04-01 @ 17:51:56
Postat av: Maria

Hej Nicki!

Jag har tyvärr ingen Counterpain kvar. Men det finns i varenda apotek i Thailand. Efterlys någon vän som ska åka dit! En stor tub kostar cirka 1000 baht (runt 250 kronor).

Lycka till!

/Maria

2011-04-02 @ 10:16:01
URL: http://princessjinx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0