Hardcore-shopping i Dubai

Nu är jag hemma från Dubai och ett av de bästa nyår jag firat någonsin. Jag har fått besöka Starbucks två gånger, handlat på Victoria´s secret, ätit massor med god mat, haft trevligt sällskap, fått sola och njutit av värmen.

Det var en tung packning som jag släpade hem från Arlanda i morse. Det blev en hel del shopping. Men det är ju januarirean därnere nu och då känns mitt shoppande mer försvarbart.


Espressomuggarna som jag ville ha som glöggmuggar från Starbucks gick inte att hitta. Men de kommer väl igen till nästa jul och då får jag se till att vara ute i god tid.
Däremot blev det två nya kaffekoppar. Men de tar jag nog bara fram när jag får lite finare besök.


Jag kan faktiskt inte tänka mig ett mer passande pynt för min julgran än dessa små porslinsmuggar. Jag är oerhört glad över att jag hittade dem.


Som pyntet ser ut i the actual gran.


Debenham´s var det 50% rea på julpynt. Med handen på hjärtat är min julgran så utsmyckad nu att jag är rädd för att den ska välta.


Bara för ett par veckor sedan öppnade Victoria´s secret en hel butik i ett av shoppingmallen i Dubai. Vi flickor lät ungefär som tjejerna gör i Heineken-reklamen när vi klev in där.
Tyvärr är det relativt dyrt att handla där - i synnerhet om man jämför med priserna i USA. Men det blev ändå fem läppglans (erbjudande) och lite lukta gott.


Uggs är bland det fulaste man kan ha på fötterna men nöden har ingen lag. Det är för kallt i Sverige just nu. Och ska jag offra mig att bära fula skor så får jag ändå se till att färgen är rätt!
Foppa-toffeln är dock fortfarande bojkottad.

Kommentarer
Postat av: hemmahoselli.blogg.se

ååhh jag är så avundsjuk.

Vilken grym shopping. Hur lång tid innan du pkte bokade du resan? Får man fråga hur mkt du fick betala för flyg/hotell?



Är så sugen på Dubai men hitta inga bra resor..

2011-01-03 @ 11:08:21
URL: http://hemmahoselli.blogg.se/
Postat av: Maria

Jag var där i jobbet. Det är trist att det är så svårt att hitta bra resor dit för det är ett fantastiskt ställe att semestra på. Perfekt klimat så här mitt i vintern.

2011-01-03 @ 14:51:04
URL: http://princessjinx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0