Min dag i bilder

Jag tog en Metro som jag kunde bläddra lite i på pendeltåget in till huvudstaden. I den hittar man alltid spännande läsning:


Finns det någon garanti för detta?


Väl inne i den kungliga huvudstaden gick jag och färgade håret. Jag går alltid till Hårley DavidsonUpplandsgatan. Hos Anki. Hon är bäst.

När jag var klar med det skulle jag möta upp min kollega Lotta för en fika. Så jag tog och promenderade från Odenplan till Drottninggatan (det var verkligen isande kallt idag - snålblåst). I korsningen Drottninggatan/Kungstensgatan (precis vid Folkuniversitetet där jag gick på mina skrivarkurser) såg jag Gösta Ekman. Den riktiga! Fast jag tog ingen bild på honom. Mitt förhållande till paparazzis är ju lite ansträngt.

Lotta och jag gick till ett ljuvligt kafé lite längre ner på Drottninggatan där jag vräkte i mig en jordnötsbrownie. Fast det var ok eftersom jag var uppe i ottan i morse och spinnade. Dessvärre hann jag inte att fota den innan den hamnade i magen.
Lotta fick jag med på bild men hon kom på att hon hade sitt minimala linne från Victoria´s secret på sig, så precis när jag tog bilden så drog hon upp sin stickade tröja för att visa vad hon hade under.
Jag tror inte att hon vill att jag lägger upp den på bloggen.

Efter att vi skildes åt gick jag till Åhléns för att köpa mascara och dagcreme. Det blev en nattcreme också. Duschcremen fick jag på köpet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0