Spanskt tema på fredagskvällen
En av mina tapas-favoriter är pimientos. Jag köpte en förpackning med färska paprikor på Las Palmas i onsdags och skulle igår - för första gången någonsin - försöka tillaga dem hemma.
Och det blev faktiskt riktigt bra!
Först sköljde jag paprikorna, sedan lade jag dem på en plåt, ringlade över lite olivolja och havssalt. Stekte dem i ugnen på 225 grader i ett par minuter.
Ljuvligt gott! Till det serverade jag olivbröd och aioli.
![](https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/995581/images/2011/iphonebilder-019_129679316.jpg)
Och det blev faktiskt riktigt bra!
Först sköljde jag paprikorna, sedan lade jag dem på en plåt, ringlade över lite olivolja och havssalt. Stekte dem i ugnen på 225 grader i ett par minuter.
Ljuvligt gott! Till det serverade jag olivbröd och aioli.
![](https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/995581/images/2011/iphonebilder-019_129679316.jpg)
Kommentarer
Trackback