Hur man lätt skaffar sig oförutsedda utgifter

I söndags gav jag upp mitt försök att kunna använda mina Gabor som arbetsskor, lånade mammas bil och körde till Stinsen i Häggvik för att köpa ett nytt par på Ecco. Jag vill tillägga att vädret i söndags var rent bedrövligt - bara en liten bit ifrån där jag bor drog en tromb igenom (lilla förorten fick till och med vara med på TV4-nyheterna på kvällen). Att köra på motorvägen var som att köra i en gigantisk pool!
 
Nåväl, jag visste vilka skor jag ville ha på Ecco för jag hade provat ett par i Luleå ett par dagar tidigare. Köpta blev skorna efter många om och men eftersom det visade sig att chippet på mitt VISA-kort inte ville samarbeta. Och kvinnan som stod i kassan på Ecco-butiken hade ingen aning om hur man slog in siffrorna på kortet manuellt (något större intresse av att ta reda på hur fanns inte heller).
 
Så här ser mina nya arbetsskor ut. Jag ska försöka gå in dem lite innan jag jobbar nästa gång.
 

Nu hoppas jag innerligt att dessa par inte ger mig blödande tår och att jag inte längre behöver halta hem efter en lång arbetsdag.
 
Mer skor:
Jag hade bokat in en lunch med kompis Sussie idag (jag passade även på att springa in på banken för att ordna ett nytt VISA-kort med fungerande chip så att jag inte behöver få fler psykbryt i butiker i fortsättningen). Jag satt och väntade på en bänk när jag upptäckte att sulan på mina powerwalkskor var obefintliga! Flera mils promenader per vecka ger tydligen kostsamma följder.
Det är bara att åka iväg till Stadium i morgon och införskaffa nya. Det är ju det viktigaste paret skor jag har...
 
Ja, så lätt skaffar man sig oförutsedda utgifter!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0