Efterlyses: tv-bänk!

De senaste dagarna har jag med ljus och lykta letat på nätet efter en passande tv-bänk (nej, jag vill inte sätta upp den på väggen). Till min stora sorg levererar inte Pottery Barn så pass stora saker över pölen och därför var jag tvugen att leta på svenska sidor. Jag har plöjt igenom Mio, EM och alla andra tänkbara möbelföretag men jag har inte hittat någonting som faller mig i smaken.
I Sverige är man nämligen så pass begränsad att man kan välja mellan vitt, svart eller glas.
 
Det här är drömmen - att kunna gömma åbäket i ett skåp när den inte används.
 
Plan B var att hitta en möbelsnickare. Det var lättare sagt än gjort. Vi har tydligen hur många bönder som helst i det här landet som alla verkar vara singlar men just möbelsnickare är en bristvara.
Så därför vänder jag mig till er - vart kan jag hitta en tv-bänk/skåp i det här landet som inte är vitt, svart eller i glas?
 
Den här tyckte jag var lite trevlig och annorlunda:
 
Den här (nedan) skulle passa mig allra bäst eftersom jag har möblerat så att tvn står i ett hörn. Den kostar dessutom bara 3900 kronor men som sagt - Pottery Barn vill inte leverera den från USA:
 
Nu har ni en uppfattning om stil och färg. Ge gärna förslag vart jag kan finna liknade bänkar i Sverige alternativt en möbelsnickare. Tack på förhand!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Liz

Någon av de här? http://www.ellos.se/hem/mobler/mediamobler?N=1z141llZ1z141vb :)

2012-09-26 @ 13:19:04
URL: http://booksonmymind.wordpress.com
Postat av: Liz

Hej igen ;) Hittade den här sidan också men det är via återförsäljare. Kanske finns någon i närheten av dig? http://www.livingandroom.se/

Svar: Tack snälla Liz för dina tips! De ska jag kolla upp under eftermiddagen.
Maria L

2012-09-26 @ 13:37:04
URL: http://booksonmymind.wordpress.com
Postat av: Cecilia

Hej. Har du kollat typ House doctor, house of hedda eller andra webbutiker? Kanske något gammalt skåp från Blocket eller Tradera med lite ny färg?

Svar: Tack för tipsen, Cecilia! Jag söker för fullt både på nätet och i verkliga butiker. Har fått många fina tips att titta igenom så jag kommer nog att finna en bänk som passar mig :)
Maria L

2012-10-03 @ 14:15:46
URL: http://blogg.baciofsweden.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0