Bettan tar hand om min hy om nätterna

Härom veckan betalade jag 350 kronor för att träffa en hudspecialist (det hade bara kostat mig 150 kronor om min allmänläkare som rekommenderade mig att gå till en hudspecialist hade orkat att skriva ut en remiss).
Det primära problemet - att jag tappat ca 80% av håret på huvudet - gjorde han inte så mycket åt förutom att rekommendera mig mjällschampoo och Rogaine (!). Inga tester alls gjordes utan han bara "antog" (nej, jag blir inte alls förvånad när jag läser i tidningarna om läkare som missat att patienter haft cancer. Förbannad - ja. Förvånad - nej).
Det sekundära problemet - min hy - fick (utan tester) diagnosen "Rosacea" (vilket jag tyckte var ytterst märkligt eftersom denna åkomma ska förvärras i solen - inte förbättras som min gör). För det sekundära problemet fick jag antibiotika i tre månader och en kräm på recept (samt tryck för bröstet när jag skulle betala kalaset på Apoteket).
 
Ironiskt nog var det varken antibiotika eller en receptbelagd kräm som fick huden att bli bättre utan en nattkräm från Elizabeth Arden. Jepp, alldeles riktigt!
Nattkrämen kommer från Eight Hour-serien och innehåller lavendel. Och som ni redan vet borde den klassiska Eight Hour Cream finnas inom räckhåll ALLTID. Den är bra till allt: från tillfälliga eksem, till brännskador, torra nagelband osv.
 
Så har ni problemhy och inte vill lägga ut onödiga summor till läkare som inte gör riktiga tester utan bara sitter och antar: prova Elizabeth Ardens nattkräm med lavendel!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0