Drive-in Saturday

Det var med en djup suck som jag imorse tog en titt på termometern och konstaterade att den visade på läskiga -7. Minus sju! För det är ju lördag, och på lördagar måste jag ta mig till en affär för att inhandla Aftonbladet så jag kan läsa Alex Schulmans krönika.
Nu blev det faktiskt inte fullt så farligt som jag hade förväntat mig. För jag drog mig in i det sista att promenera ner till ICA, ca sju minuter hemifrån (måste gå hela vägen dit, eftersom Preem två minuter härifrån bommade igen för ett par månader sedan). När jag äntligen behagade att kliva utanför porten med hela munderingen av fuskpäls, halsduk, mössa, vantar och vinterboots så hade ju solen värmt upp ganska bra. Och jag blev istället svettig när jag rände runt i den lilla ICA-butiken och försökte påminna mig vad det var jag skulle handla. Hellre det dock än att frysa...

På lördagar denna årstid bänkar sig nästan hela Sveriges befolkning framför Melodifestivalen. Inte jag. Jag gick istället in och hyrde en film till kvällen: "The Dark Knight". Ligger ganska mycket efter i mitt filmtittande, för det var ju ett tag sedan denna film kom ut. Men jag tänkte att det var ett bra val med tanke på att Heath Ledger faktiskt postumt är nominerad till en Oscar, och den galan hålls natten till måndag.

Lördagkväll. Film och laktritsnappar. Världens "bästa" preventivmedel.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0