"Hovreporter"

Expressen har man en "hovreporter" vid namn Johan T Lindwall. Han vet allt om kungafamiljen. Vad de säger, vad de gör, vad de planerar. Och deklarerar alltid i sina artiklar: "Jag vet att Victoria...", "Redan då visste jag...", "Hennes vänner har sagt till mig....".
Precis som om denne Lindwall är någon form av rådgivare till hela familjen och nära vän. Föga troligt att någon i kungafamiljen skulle ringa upp en skvallerjournalist för att berätta om sina förehavanden.

Vid årskiftet skrev Lindwall att det varken skulle bli förlovning eller bröllop i år, utan först 2010. HAHAHA! skrockade jag skadeglädjande igår när förlovningen blev officiell. Du hade FEL!
Vad tror ni att detta självgoda äckel utan självinsikt skrivit på nätbildagan? Jo: Jag hade rätt! Jag visste det! Jag sa ju redan....
Att han sedan siat fel om förlovningen stod inte ett ord, eller att han - liksom resten av mediakåren igår - blev rejält tagen på sängen.

Johan T Lindwall är Dagens Ringmuskel.
Och Expressen borde väl betala ut så pass mycket lön till honom så att han har råd att köpa schampoo??


Kommentarer
Postat av: Ett gott skratt

Åh, jag fullkomligt älskar dig för att du har skänkt så mycket humor på kvällskvisten! Dina intelligenta inlägg; dina smarta skriverier och dina roliga reflektioner - helt sanslöst bra!



Jag kommer i framtiden följa din blogg aktivt, vilket jag hoppas att du inte har något emot.



En stor kram ska du ha för att du är så rolig!



2010-02-07 @ 00:27:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0