Oense med Alex

Jag har en helig ritual på förmiddagarna på lördagar: Jag går och köper ett exemplar av Aftonbladet, går hem, tar en kopp nybryggt kaffe och sedan slår jag upp nöjessidorna där man finner Alex Schulmans helgkrönika och inne- och utelista. Jag läser denna sida med andakt. Ingenting får störa - detta är min stund på dagen.
Idag genomförde jag denna ritual på pendeltåget. Satt mig tillrätta, öppnade sidan, och..... blev så BESVIKEN. Alex - min krönikörguru - hade placerat Petra Mede på förstaplatsen på Innelistan. ETTA! VA?? Det högg till i mitt redan så sargade hjärta. Fast efter en stund när jag hade suttit där med munnen öppen av ren chock så började jag fundera på om han inte var sarkastisk. Det MÅSTE han ha varit. För Alex och jag är annars så överens om allting.
Petra Mede och jag har inte funnit varandra. Har gett henne många chanser, men har aldrig lyckats dra på munnen en enda gång när jag sett henne. Tvärtom, så sitter jag generat och vrider på mig i soffan framför tvn, och förstår inte alls varför hon har höjts till skyarna. Har vi inga roligare kvinnor i det här landet? Eller vad är det hos henne jag inte förstår?

Dagens bästa: Straight & Curl från Björn Axén som till och med kan förvandla mitt långa, raka hår till ett svallade Hollywood-burr.

Dagens beska: Alla hjärtans dag. Igen. Var är alla blommorna?


Kommentarer
Postat av: Chriz

Jag gillar Alex´s helgkrönika jag med, fast han kallar det inte "innelistan och utelistan" väl? det var ju Virtanens grej. Har för mig han valt att kalla det något annat, fast det i grund och botten givetvis är inget annat än en inne och ute lista.

2009-03-22 @ 17:13:34
URL: http://chrippz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0