Älskade Harry Potter!

Jag har full förståelse för att böckerna och filmerna om Harry Potter blivit så populära. Jag älskar dem också - trots att jag är alldeles för gammal för att tillhöra den målgrupp som JK Rowling egentligen riktar sig till. Men som vuxen kanske man har ett ännu större behov av att få försvinna ett tag i den magiska och mysiska världen.
Dessutom är jag oerhört imponerad av Rowlings fantastiska fantasi!

"Harry Potter och halvblodsprinsen" är kanske den hittills segaste filmen i serien och den allra dystraste. Men det innebär inte att det var en dålig film - absolut inte. Det är en helt fantastisk film och självklart kom det en liten tår på slutet (ni som har läst böckerna redan vet ju hur filmen slutar).

Mina favoritkaraktärer är de busiga och något bångstyriga tvillingarna Weasley. I den här filmen är de med sammanlagt 60 sekunder ungefär.
Det kanske inte är så konstigt att de var just dessa två som fick promota filmen i Stockholm vid galapremiären härom veckan.


Kommentarer
Postat av: Mie

Nej toka.. du är inte för gammal! Jag är ju äldre och gillar HP som bara den, lovar!! ☺ Jag hävdar att vi båda är i rätt målgrupp!

Den här filmen har jag inte sett och det kommer nog att ta ett tag till. Jag har inte ens sett den som kom innan och jag måste ju se den först. Ordning ska det vara...

ha det gott

2009-07-19 @ 09:55:05
URL: http://mies.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0