Är Jackson verkligen pappan?

Efter ett studiebesök i Los Angeles inför en bok, så skrev Marian Keyes en artikel där hon berättade om den något intelligensbefriade modellen som plastikopererade sin missprydande näsa i förebyggande fall så att hennes framtida barn inte skulle få en likadan. Arvsanlag och gener var någonting som gått den naiva modellen helt förbi.

Trots att Michael Jacksons hy idag är blekare än Snövits så har det inte alltid varit så. Inte heller har hans näsa alltid sett ut som en knapp. Gropen i hakan har också tillkommit med tiden.

Jag kan för allt i världen inte begripa hur Jackson har lyckats få vita barn. Det är ett mysterium för mig. Jag betvivlar helt och fullt att han är deras biologiske far. Kanske inte så mycket beroende på att barnens hudfärg utan mer beronde på att jag har svårt att tänka mig Jackson i fortplantningsprocessen. Själva akten.


Kommentarer
Postat av: Andreas

Hehehe....

"mer beronde på att jag har svårt att tänka mig Jackson i fortplantningsprocessen. Själva akten." Humor av yppersta klass... =)



2009-06-05 @ 11:17:45
URL: http://whopper.webblogg.se/
Postat av: Calle

Du läste fan mina tankar. Verkar totalt ologiskt att hans barn skulle vara så vita, Michael är ju i grunden afroamerikan och jag har svårt att tro att hudsjukdomar och/eller hudfärgningsprocesser skulle påverka så djupt som ner till DNA och spermienivå.



Sen, som du sa, Michael J i en sexakt... Nää!

2009-06-05 @ 11:37:06
URL: http://hdrbloggen.blogspot.com/
Postat av: Sanna

Hej,



Jag ville bara informera er om att man kan bli pappa även utan att delta i en sexakt, genom spermadonation och insemination.



Själv har jag barn med en man vars ena förälder är vit och den andra svart. Själv är han rätt blek men har bruna ögon och svart hår. Våra barn har i sin tur fått olika färger, den äldste har mörkare hy än sin far och har mörkbruna ögon. Mellanbarnet är lika blek som jag men blir lätt brun i solen, hon har ljusbruna ögon. Vår yngsta är vit som ett lakan och har blåa ögon som jag. Alla tre har dock samma pappa och en svart farmor. Så man kan aldrig säga att bara för ett barn ser vitt ut så finns det inget svart ursprung. Det kan bli hur som helst.



Kram från Sanna

2009-06-05 @ 11:56:26
Postat av: Maria

Hej Sanna!

Jag är fullt medveten om att barn kan bli till genom insemination. Jag har bara svårt att tro att Jackson - med det röstläget han faktiskt har - ens kan PRODUCERA spermier.



Självklart kan mörkhyade få vita barn och tvärtom, men jag är ändå övertygad om att dessa barn inte är Jacksons biologiska eftersom de inte har minsta drag anletsdrag från varken hans ursprungsutseende eller den påstådda mamman.



Kram från Maria

2009-06-05 @ 12:02:08
URL: http://princessjinx.blogg.se/
Postat av: Isabel

Jag tror att genetiken inte är så enkelt som alla envisas med att tro!

Jag är mörkhyad och har en son med min man som är en vit,blond och blåögd svensk.

Vår son är vit,blond(håller på att bli rödhårig) och blåögd.

Och så vitt jag vet så kommer han från mitt ägg,växte till sig i min livmoder och föddes av mig.

Om vi nu inte fick hem fel barn från bb :-)

Ser man min son så tror man att min man blivit klonad.

Hälsningar

Izzy.

2009-06-05 @ 12:16:56
Postat av: Bengan

Normalt kan man se afro-drag i mulatter.

Har däremot den mörka föräldern en afro amerikansk bakgrund eller motsvarande där det finns vitt blod bakom, kan man få fenotyoiskt vita barn.

2009-06-05 @ 12:27:58
Postat av: Maria

Hej Izzy!

Om du läser inlägget en gång till, så kommer du att upptäcka att det inte är barnens hudfärg som jag att jag ifrågasätter fadersskapet, eftersom jag vet (och även svarade Sanna innan dig) att det är helt möjligt för mörkhyade att få vita barn och tvärtom.

Det jag ifrågasätter är mer om Jackson kan ha avlat dessa barn över huvud taget.



Mvh Maria

2009-06-05 @ 12:28:24
URL: http://princessjinx.blogg.se/
Postat av: nina

vill bara säga att michael är egentligen fullt ut svart amerikan och hans näsa skulle om den inte ommöblerats vara ganska stor och bred.Jag har tre barn med en svart man men ingen ser ut som michaels.dvs helt vita.Mvh Nina

2009-06-05 @ 13:30:04
Postat av: Oliviah

Titta närmare på bilden av Prince, visst har han ett ganska så runt ansikte och näsan halvbred (ivf ur den vinkeln). Lägg så till den bruna färgen - jo visst är dom ganska så lika om man jämför med en bild av en ung Michael.

2009-06-06 @ 08:23:01
Postat av: Maria

"Jag har bara svårt att tro att Jackson - med det röstläget han faktiskt har - ens kan PRODUCERA spermier. " hahaha. du vet inte mkt om MJ eller hur? Nu är det ju såhär att han har mörkare röst än många vet om. Han "gör" den bara ljusare. Men än sen om det har hans barn eller inte? Han är ju pappan till dom. Punkt slut.



Undrar när denna diskution som pågått i ett ex antal år egentligen ska ta slut..

2009-06-07 @ 08:01:42
URL: http://www.jilina.se
Postat av: Maria

Bara det faktum att han "gör" sin röst ljusare än vad den egentligen "är" säger bara en hel del om honom som person dessvärre.

2009-06-07 @ 08:09:50
URL: http://princessjinx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0