Bio och barnstjärnor

Jag och min filmgalne vän Oskar har bokat in att vi ska på bio imorgon. Oskar är cineast  - ett ord som jag lärde mig när jag löste ett korsord för ett par veckor sedan - och det han inte vet om film är inte värt att veta. Som ett litet uppslagsverk är han - när det gäller film. Ishockey har han ingen koll på alls. Men ingen är perfekt.
Vi två ska i alla fall se Terminator - Salvation imorgon. Det ska främst bli roligt att träffa Oskar igen - det var ett tag sedan. Själva filmen är jag fortfarande lite skeptisk inför men jag lovar att se den med ett öppet sinne. Jag kommer att låtsas som att den är helt fristående och inte har någonting med den ljuvliga T2:an att göra.

När jag ändå kommer att ha cineasten på tråden så måste jag ta tillfället i akt och diskutera Christian Bale med honom. Sina fantastiska skådespelartalanger till trots, så är jag övertygad om att Bale är galen. Fullständigt.

Dagens råd:
Låt aldrig era barn bli barnstjärnor. Det blir aldrig bra. Det finns inte en enda barnstjärna som blivit normal i vuxen ålder.



På den här tiden fick knappast Bale psykbryt på arma ljudtekniker.

Kommentarer
Postat av: Kim

Svar på "SMS"

Ja du det va en nyhet för mig oxå, men kan ju tala om att den var väldigt seg och dan i slutet :p Inte så rolig om man skulle in och leta upp något spec SMS

2009-06-03 @ 22:50:18
URL: http://kimzzan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0