Det finns tydligen fler än jag som tvivlar på fadersskapet

Den gången jag hade flest besökare till min blogg - och mest upprörda kommentarer - var för drygt en månad sedan då jag ifrågasatte om Michael Jackson var biologisk far till sina barn. Av flera anledningar.

Vilka arga kommentarer jag fick! Och så uppläxad jag blev. Att döma av de arga kommentarerna hade de flesta inte ens läst vad jag skrivit, men jag blev faktiskt lite varm i hjärtat över engagemanget. Det bevisade att Jackson - trots allt - hade trogna fans kvar och att man inte ifrågasätter popkungen hur som helst.

Undra hur pass arga dessa anhängare då är på Debbie Rowe som födde de två älsta barnen och säger att hon blev befruktad av en okänd donator? Är det möjligen läge för Rowe att skaffa hemlig identitet?

Egentligen spelar det väl ingen roll om han var biologisk far eller inte. Att vara biologisk förälder är knappast en garanti för att man är lämplig att uppfostra barn. Även om jag ifrågasatte Jacksons lämplighet när han lät sin yngsta son dingla över ett balkongräcke som spädbarn. Med en näsduk för ansiktet. Men så här i efterhand känns det ganska oskyldigt. I synnerhet nu när det blivit en trend i Skandinavien att lämna sina barn i stekheta bilar utan uppsikt. För säga vad man vill om Jackson - utan uppsikt verkar barnen aldrig ha varit!

Mest av allt önskar jag att dessa tre barn är väl beskyddade från denna mediacirkus som nu följer efter deras pappas död. Barn ska inte behöva läsa spektakulära artiklar om sina föräldrar.

Det slutar aldrig lyckligt för människor som blir bestulna på sin barndom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0