Paolo - rätt man för jobbet

Så här i efterhand kan man nog konstatera att den gångna säsongen av Robinson med Linda Isaksson inte var särskilt bra. Hela programmet präglades av pakter och intriger och när vinnaren sedan korades blev det ramaskri.

Men TV4 är smarta. De tar in Paolo Roberto som ny programledare inför nästa säsong. Bra val. Han är inte bara underhållande i sig utan även en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna. Han kanske kan se till att fokus hamnar just på tävlingarna istället för surret och tjattret deltagarna emellan. Det blir tröttsamt i längden.

Paolo är definitivt rätt man för jobbet. Och så får Ericsson ny VD.

Det rör på sig.


Kommentarer
Postat av: Frösundakillen

Du tycker alltså att vårens säsong inte var bra? Jag tycker snarare att det var det bästa Robinson jag sett. Inga pakter höll hela vägen vilket var skönt, det hade ju varit extremt trist om samma pakt hållit ihop ända till finalen. Men tack vare många vändningar och moment blev det inte så.



Dessutom var det bra att de delatgare som gick till final var tvugna att vinna tävlingar på slutet, det gick alltså inte att ligga i en hängmatta hela serien och gå till final vilket varit fallet förr.

2009-06-25 @ 10:13:51
URL: http://frosunda.wordpress.com/
Postat av: Maria

Du har uppfattat det rätt, Frösundakillen. Jag tyckte inte att vårens säsong var bra. Linda Isaksson var katastrofal som programledare och så mycket fokus lades på att visa pakter och intriger, istället för tävlingar.

Det är det jag hoppas Roberto kommer att ändra på.

2009-06-25 @ 10:20:07
URL: http://princessjinx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0