Jacksons död en medial freakshow

De senaste dagarna har man knappast kunna läsa om någonting annat än Michael Jacksons död. Det är föga förvånande att även hans död förvandlats till en spektakulär och bisarr freakshow.
Det spekuleras och analyseras och hyllas. De väntade konspirationsteorierna flödar. Vilket inte på något sätt är konstigt. Det är så vi reagerar när en oerhört känd person går bort - i synnerhet dem som på ena eller andra sättet berört eller skapat enorm uppståndelse.
Fortfarande idag - 32 år efter sin död - finns det människor som påstår sig se Elvis livs levande på diverse platser runt om i världen.

Artiklarna om Jacksons död är oändliga. Allt ifrån vem som ska få vårdnaden om de tre barnen till krönikor som det musikaliska geniet som inte ville bli vuxen och hans familj som kräver ett andra utlåtande om obduktionen. Man publicerar till och med bilder på en döende Jackson på bår (vilket bara är en pervers våldtäkt på den personliga intrigiteten och fruktansvärt smaklöst).

News of the World kommer med den hittills mest korkade artikeln av dem alla, där de skriver att "källor" berättar att den första obduktionen "visade det man länge misstänkt om Jackson - att under allt smink hittades många ärr i ansiktet, troligen efter flera år av skönhetsoperationer".

Det måste vara den mest häpnadsväckande nyheten sedan Armstrong tog sina första steg på månen. Jackson plastikopererad i ansiktet? Lägg av!

Kommentarer
Postat av: tabita

hejsan



det du skrev tycker jag var bra skrivet.

men måste nog till lägga att han var stor artist och det här med platisk operationer tror jag inte alls på ett enda dugg.

han hade ju visst erkännt i nån pratshow att han nån hudsjukdom som heter vitiligo eller vitoligo.men jag gillade verkligen det du har skrivit om honom.

en sån som han kommer nog artister kommer svårt o ha slå det är en sak som är saker.

mvh tabita

2009-06-28 @ 13:51:40
URL: http://fitnessbruden08.bloggagratis.se
Postat av: Maria

Vitiligo är en hudsjukdom som gör att huden fläckvis tappar sina pigment.

Den kan alltså INTE förändra storlek och form på vare sig näsa,ögon eller haka, eller lägga till gropar i hakan automatiskt som inte fanns där från början.

Så dessvärre får du nog acceptera att denna stora artist gjorde ganska många ingrepp i sitt ansikte, Tabita.

2009-06-28 @ 14:00:26
URL: http://princessjinx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0