Facebook upprör. Igen.

Nyligen var det dags för ytterligare en ny uppdatering av utseendet på Facebook. Man upplever den nya designen som "rörigt, ologiskt, förvirrande och fult". Det skapade - som väntat - protester från dess användare och det bildades grupper på nätforumet som krävde att man gick tillbaka till den gamla designen.

Mitt eget förhållande till Facebook har hela tiden varit av dubbel natur. Jag ser både för och nackdelar.

Det som glädjer mig är naturligtvis att man återknutit en viss kontakt med gamla klasskompisar, kollegor och andra vänner som man inte har hört av på flera år. Precis innan jul så hittade jag en kär gammal vän som jag inte har haft kontakt med på tio år. Hon hade flyttat tillbaka till England. Facebook underlättar en hel del när det gäller att söka efter gamla bekantskaper. Och man får också en del nya.

Vid ett par tillfällen har jag varit på väg att stänga ner mitt konto. Ibland har jag känt mig bevakad. För det är inte alla som använder Facebook i syftet att hålla kontakt, utmana varandra på frågesporter eller bara se det som en rolig grej. Som det i grund och botten är.

Jag använder inte Facebook lika frekvent längre. Men jag är osäker på om det har med nya utformningar av utseendet på sidan att göra. Jag tror mer att det var ett nyhetens behag.
Man tröttnar. Det kommer nya saker. Allt har sin tid.


Kommentarer
Postat av: Lena Svensson

Godmorgon, redan tillbaka :) Ha en riktigt go dag

Kram Lena

2009-03-23 @ 07:35:02
URL: http://www.metrobloggen.se/caromb
Postat av: Matte

Hjälp!! Mia tänk om bitterfittan känner sig träffad!!! ;)

2009-03-24 @ 16:57:08
URL: http://malmkvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0