Grillad? Nej, RÖKT!

Jag hade väl inte hållit mig så informerad om SVTs nya satsning Grillad, för i min enfald trodde jag att Alex Schulman skulle vara med i varje avsnitt. Det var den första besvikelsen.
Sju minuter totalt stod jag ut innan jag böt kanal. För gott.
Konceptet på detta program såg på pappret ganska lovande ut. Men man bör dra åt sig öronen när en amerikansk idé ska försvenskas. Det brukar aldrig bli bra. Och det här var katastrof.
Sällan har jag sett ett program som kändes mer krystat. För det var det enda ordet som malde i mitt huvud under sju långa, långa minuter. Krystat. Ordet roligt rörde inte tankarna en enda gång. Det bör det göra i ett humorprogram.

Dock fick jag mig en härlig dos av Alex tidigare på kvällen, då jag såg reprisen av Babel där han medverkade och pratade om sin bok. Babel är för övrigt ett riktigt bra program som jag dessvärre tror blir lite bortglömt i detta enorma utbud av dramaserier och dokusåpor som det ska konkurrera med om tittare. Se det. Se det.

Jag lämnar besvikelsen över Grillad bakom mig och ser fram emot Alexs lördagskrönika i Aftonbladet istället. Det är ett säkert kort och man behöver aldrig bli besviken.


Kommentarer
Postat av: elina nilsson

Hej, vilken vacker blogg du har!Kolla gärna in mitt senaste inlägg.. Jag lovar, du kommer inte ångra dig!

Kram, ha en bra dag!

2009-03-14 @ 09:58:22
URL: http://elinanilssoon.blogg.se/
Postat av: annsan_s

Håller faktist med dig där.Skulle inte förvåna mig alls om Caroline af Ugglas vinner i Moskva.Kram

annsan

2009-03-14 @ 10:42:06
URL: http://annlouises.webblogg.se/
Postat av: Trollydolly

Jag vet precis vad du pratar om. Något så krystat och rent ut sagt pinsamt program får man leta efter. Lycka till med ditt skrivande

2009-03-14 @ 16:41:43
URL: http://trollydolly.wordpress.com
Postat av: Trollydolly

Ha ha. Jag tittade precis på Grillat medan jag stod på crosstrainern och trodde som du att det kunde vara ett bra program, men det var de segaste 40 min på väldigt länge. Jag kommer inte att titta på det igen. Lycka till med ditt skrivande :)

2009-03-16 @ 11:06:47
URL: http://trollydolly.wordpress.com
Postat av: Trollydollyt

Jag vet precis vad du pratar om. Något så krystat och rent ut sagt pinsamt program får man leta efter. Lycka till med ditt skrivande

2009-03-16 @ 11:13:01
URL: http://trollydolly.wordpress.com
Postat av: Linnéa

Jag håller med. Jag trodde också att Alex skulle vara med varje gång, men tji fick jag (vi). Grillad var nog det mest ohumoristiska program jag någonsin sett. Jag sätter mitt hopp till femmans version, men förväntingarna är låga efter detta.

2009-03-18 @ 12:50:16
URL: http://thisisnea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0