Måsten i kylskåpet
När jag fick min första egna lägenhet - som bara var min - så hade jag tre saker i mitt kylskåp: Champagne, nagellack och Dijonsenap. Mer än så krävdes inte då jag max var hemma tio dagar i månaden.
Nuförtiden är jag Helylle och både kyl och frys och skafferi är alltid välfyllda med matvaror. Halvfabrikat är bannlyst i mitt hem och jag storhandlar alltid. Gör mina storkok och fryser in matlådor.
Visserligen har jag mina tre "basvaror" kvar i kylskåpet. Att ha Dijonsenap hemma är lika livsnödvändigt som olivolja och parmesanost. Nagellacken överlever längre i en kall miljö och champagne dricker jag vid speciella tillfällen. Och de kan ju dyka upp när man minst anar det. Då gäller det att vara väl förberedd.
Nuförtiden är jag Helylle och både kyl och frys och skafferi är alltid välfyllda med matvaror. Halvfabrikat är bannlyst i mitt hem och jag storhandlar alltid. Gör mina storkok och fryser in matlådor.
Visserligen har jag mina tre "basvaror" kvar i kylskåpet. Att ha Dijonsenap hemma är lika livsnödvändigt som olivolja och parmesanost. Nagellacken överlever längre i en kall miljö och champagne dricker jag vid speciella tillfällen. Och de kan ju dyka upp när man minst anar det. Då gäller det att vara väl förberedd.
Kommentarer
Postat av: Thorn
man tänker champagne och dijon men det slutar med öl och johnnys sprutsenap :)
Postat av: drutt
KEEETCHUP! När jag får ett eget kylskåp ska det fyllas med sprit :D äta kan man göra ute muwhahaha
kram
Postat av: cecilia
Haha, jag tror att det beror på det jag med :)
Mikael är inte fel (;
Haha, champagne, nagellack och senap, skaplig kombination :)
Ha bra dag!
Trackback