Varför är jag inte förvånad?

Idag rapporterar Expressen om att det är PROTESTSTORM mot att skattebetalarna ska stå för kronprinsessans bröllop nästa sommar. Det hörs arga och kritiska röster i bloggar och man gaddar ihop sig i sin gemensamma negativitet med grupper på Facebook.

Är det inte fel utgift Medel-Svensson kritiserar? Bröllopet beräknas att kosta ungefär 22 miljoner kronor. Det är hälften av vad en genomsnittlig VD inom näringslivet har i månadslön. I månaden.

Jag ser möjligheter och inkomster framför mig. Jag tror att tidpunkten för att tillkännage förlovningen var strategiskt planerad. Landets ekonomi är körd i botten, det varslas anställda överallt och konkurserna duggar tätt. Vi behöver någonting positivt att se fram emot.

Det kommer att strömma hit både journalister och turister från hela världen nästa sommar för att bevaka bröllopet. De behöver äta, någonstans att sova (här kanske Jan Emanuel lyckas hyra ut sin lägenhet till ockerpris till någon korkad turist - häng på den idéen nu och tjäna en rejäl hacka) och köpa kaffemuggar prydda med bröllopsparet.

DET ger klirr i statskassan, vänner!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0