Full pott, Malena Ernman!

Trots en jumboplacering i ESC, tar nu Malena Ernman hem en rejäl fullpott då hon officiellt kritiserar sina medtävlande för lamt engagemang. Ernman tog ställning till fördel för gaydemonstranterna på Moskvas gator och kände sig illa berörd av det som pågick i ESC skugga. Självklart har hon också rätt i att fler artister borde ha uttryckt sin åsikt.

Bra, Malena!

Men så här i efterhand kanske Sverige borde ha haft så pass mycket stake att bojkotta hela spektaklet med tanke på rådande omständigheter? Inte för att vi kanske skulle ha varit saknade i själva tävlingen, men det skulle ha varit en mer effektiv markering.


Kommentarer
Postat av: Ellen

Hon gjorde verkligen rätt i att markera att hon tyckte det var fel och det tror jag hela sverige var mkt stolta över, och ja det borde varit fler artister som uttryckt sig men där var faktiskt en del som precis som malena uttryckte starkt att det var fel det som hände. Men att bojkotta esc tror jag inte hade varit nått alternativ, precis som du sa hade det nog inte ens märkts att vi dragit oss ur därför hade det heller inte blivit någon jättestark markering om vfr vi dragis oss ur som heller inte hade lett till något speciellt förutom att sverige missat en esc tävling... vi måste hitta andra sätt att uttrycka att det som händer i ryssland är fel.

2009-05-19 @ 21:45:49
URL: http://themostradical.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0