Hatiska kommentarer

Alla har olika syften med att blogga.
En del gör det för att skriva av sig - små mysiga, härliga och opretentiösa inlägg om vad de gjort under dagen. Andra nischar sina bloggar och har en specifik inriktning: om matlagning, böcker eller filmer. Somliga drömmer om att bli "den nya bloggdrottningen" och bli omskriven i media. Dessa bloggar katoriseras av det återkommande inlägget "Dagens outfit" med en kort analfabetisk text.

Syftet med bloggar är säkert lika många som antalet.

Jag läser igenom ganska många per dag. Har mina favoriter bland både kända och okända bloggare. Lämnar kommentarer till dem som jag tycker är värda att kommentera.
Det är sällan jag läser kommentarsfältet på andra bloggar (jag koncentrerar mig mer på innehållet i själva bloggen). Men ibland tar jag mig tid att läsa även dem.

Det gör mig ibland lite bekymrad. Och sorgsen. Inte de kommentarer som börjar med "Nej, jag håller inte med därför att..." för det är början på en debatt. Då har bloggaren i sitt inlägg lagt en grund för en debatt och vill ha läsarens åsikter. Nej, de kommentarer som gör mig bekymrad är de som är rent hatiska.
Tid är så dyrbart. Varför lägga ner det på att visa sin avsky?

Skriv istället en rad i de bloggar du tycker om. Tro mig när jag säger att positiva människor är lyckligare människor. Bitterhet är både tråkigt och oattraktivt.


Kommentarer
Postat av: Tessan

Håller med dig.Bloggen handlar ju faktiskt mest om tankar man själv har!Eller om saker som händer, vilket liv man lever osv.

MINA tankar och funderingar.

Då behöver ju inga andra (Speciellt inte okända som inte ens känner en) lägga några negativa värderingar i det. Sedan är det klart att man har rätt att ha en åsikt, det har ALLA!.Skriv det i sin egen blogg då :-D



Må så gott Mia.

KRAMAR

2009-05-31 @ 10:04:02
URL: http://familjelivet.wordpress.com
Postat av: Tessan

By the way.. Jag ÄLSKAR din blogg :-D

2009-05-31 @ 10:05:07
URL: http://familjelivet.wordpress.com
Postat av: Maria

Tack Tress!



Åsikter SKA man ha. Det är viktigt. Sen är det ju inte alltid så lätt att lägga fram dem för en del.. ;)



Kram Mia

2009-05-31 @ 10:09:00
URL: http://princessjinx.blogg.se/
Postat av: Agilitydream

Jag tillhör nog den skaran av bloggare som ofta får "hatiska" kommentarer. Fast det beror nog mycket på att jag bloggar totalt skygglappslöst.

2009-05-31 @ 11:31:52
URL: http://agilitydream.blogg.se/
Postat av: Maria

Det är nog just därför jag älskar din blogg så mycket och besöker den flera gånger om dagen - just för att den är helt skygglapplöst. Och full med härlig humor!

2009-05-31 @ 11:35:45
URL: http://princessjinx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0