Som en karamell

Det behöver inte alltid vara krångligt. Det kan vara enkelt och bra också. Ibland vill man läsa någonting som inte kräver för mycket uppmärksamhet. Då man vill läsa någonting endast för underhållningen.
Sophie Kinsellas "Mina hemligheter" är en rolig, varm och lättläst bok som är som en liten karamell - den lämnar en behaglig eftersmak.

Vi får träffa Emma, en tjej med en mindre lyckad yrkeskarriär. På hemresan från ett misslyckat affärsmöte hamnar flygplanet som Emma reser med i turbulens.
Emma får dödsångest och berättar alla små hemligheter om sig själv för killen som sitter bredvid henne på planet. Nu är det ju så att de landar säkert i London, men killen som precis fått veta allt om Emma är ju en total främling som hon aldrig mer kommer att träffa. Eller...?

Det ska vara lite förutsägbart när det gäller chicklitt - det hör genren till. Men det innebär inte på något sätt att det blir tråkigt.
"Mina hemligheter" innehåller allt det där jag förväntar mig, och mer därtill. Den gör mig glad, bjuder mig på många skratt och fyller mig med värme.

Det är perfekt läsning i höstmörkret då man behöver muntras upp. Både längden på boken och rytmen i texten är precis lagom. Det är en riktig bladvändare och humörhöjare.

Betyg: 3 av 5.


Kommentarer
Postat av: Lilla O

Tyckte också att den var riktigt söt!

2009-11-20 @ 21:11:59
URL: http://lillaosblogg.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0