Effektiv träning

För att få bästa resultat i min träning, varierar jag mina styrkeövningar med jämna mellanrum. Altinerar mellan ett gäng olika. Men ibland tar fantasin slut - det är ändå tio år sedan jag jobbade på ett gym och är inte på långa vägar uppdaterad i de senaste rönen (jag snor lite idéer genom att studera killarna på gymmet).
När fantasin går på sparlåga brukar jag ta fram mina gamla böcker om bodybuilding. Mina favoriter är Ove Rytters "Effektiv bodybuildning" och "Avancerad bodybuildning". Jag tittar igenom dem och får ny inspiration. Detta är i synnerhet bra när det gäller muskelgrupper som jag inte tycker är så roligt att träna, som bröst och framsida ben.
Den gångna veckan har jag dessutom fått en energikick och känt mig starkare, vilket inneburit att jag har lagt på vikter på nästan samtliga övningar jag har kört. Det har resulterat i att jag har en grym träningsvärk i nästan alla muskelgrupper - främst i benen.
Men träningsvärk är härligt. Då vet man att träningen varit effektiv.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Rätt, så rätt. Kan bara hålla med. Tycker du är duktig som tränar så mycket. Själv försöker jag få till tre gånger i veckan. Och det är ibland svårt (läs att jag är slö) :-) Ha en härlig helg! Kram

2009-10-31 @ 12:26:23
URL: http://johanna-jojo.blogspot.com
Postat av: Maria

Tack, söta Johanna! Tre gånger i veckan är väl jättebra, med tanke på att det är full rulle på dig ändå jämt och ständigt? =)

2009-10-31 @ 13:15:14
URL: http://princessjinx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0