Carola - en alfahona?

En Alfahanne beskrivs som en man med sociopatiska drag, utan förmågan att känna empati samt någon som kommer undan med allt. Just nu är Alfahannen oerhört omdebatterad. Man får nästan intrycket av att nu ska alla män få igen för den skada enstaka personer orsakat genom åren (vad jag anser om kollektiv bestraffning kan bli ett helt inlägg i sig).

Själv har jag bara stött på en enda man i hela mitt liv som kan titulera sig Alfahanne (alltså i den bemärkelsen som jag ovan nämnde). Visst har jag träffat många kräk, men att vara en skitstövel är inte detsamma som att totalt sakna empati för andra människor.

Men det är sällan vi offentligt talar om, eller kritiserar, Alfahonorna. Sådana har jag träffat betydligt fler av. Kvinnor som får mig att ta fram skämskudden och som - faktiskt - kommer undan med allt.

Carola är i mina ögon en Alfahona. Hon kan trampa i klaveret hur många gånger som helst men kommer undan med det gång på gång. Man ställer aldrig henne till svars. Ställer hon någon gång upp på en intervju i tv, undviker alltid den som intervjuar frågor som anses vara obekväma. Vad orsaken är till att Carola är så respektingivande övergår mitt förstånd.
Hon ger inte det mest intelligenta intrycket, för att uttrycka det milt (AB).


Kommentarer
Postat av: Lilla O

Kan inte annat än hålla med!

2010-02-19 @ 20:41:03
URL: http://lillaosblogg.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0