I valet och kvalet

Mentalt har jag vår nu. Jo, jag är medveten om att det är den vintrigaste vintern i mannaminne, men mina vårkänslor brukar ge sig tillkänna redan på nyårsdagen. Då är vintern över för min del. Ska jag vara riktigt ärlig så nöjer jag mig med en veckas kyla per år - jag behöver inte mer. Det räcker så.

Så jag har alltså vår nu, snövallarna till trots. Och på våren blir jag alltid lite extra träningssugen. Inspirationen för träningen är på topp så här års.

Jag trivs väldigt bra på det gymmet som jag tränar på. Mycket bra. Det är bara det att det ligger en bra bit ifrån där jag bor. På ett imponerande stort avstånd egentligen, eftersom jag måste sätta mig på pendeltåget för att komma dit. Men jag resonerar som så att jag måste trivas där jag tränar och det gör jag där. Även om det kräver lite planering att ta sig dit och hem.

Om cirka två veckor öppnar ett nytt gym bara fem minuters promenadväg ifrån mitt hem. Som dessutom ska ha öppet dygnet runt (har man så oregelbundna arbetstider som jag har så är en sådan sak ett skänk från ovan).
Nu är jag jättesugen på att börja träna där med! Fast jag kan ju inte ha dubbla medlemsskap, så jag måste välja. Och det är svårt.
Jag får helt enkelt testa under en period och sedan göra en utvärdering. En lista med för och nackdelar. Ni vet en sådan man gör när det gäller killar. Ska man dejta honom eller är det bara slöseri med tid.

Milda makter! Alla dessa val man ställs inför hela tiden.


Kommentarer
Postat av: Mika

Jag skulle givetvis ta det gym som är närmast. Ingen tvekan där, inte...

2010-02-07 @ 19:36:28
URL: http://mikaaalto.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0