Glöm inte Martin på tisdag!

Jag beger mig ut på äventyr i ett par dagar nu och därför blir det blogguppehåll tills på tisdag kväll (eller mer troligt: onsdag morgon). Rättare sagt är det så att jag inte orkar kånka med mig datorn för två dagars visit i Oslo. Kommer förmodligen inte att ha tid att sitta vid datorn heller så därför får den bli kvar hemma.

Men innan jag åker iväg vill jag flagga för att hemmafixaren Martin - det lilla ögongodiset - är med i "Godmorgon Sverige" SVT på tisdag morgon. Enligt honom själv, "tidigt som zattan". Så ställ klockan på sex på tisdag morgon och titta i tv-tablån så ni inte missar det (alternativt är att se inslaget sedan på SVT Play over and over).
Vet faktiskt inte vad han ska prata om den här gången, men det brukar ju bli succé vad han än väljer att surra om (till och med "skadedjur" fick han att låta intressant).

Det ser ut som om jag har en riktigt trevlig vecka framför mig: två dagar med härligt sällskap i Oslo, fyra dagar ledigt (alltså LEDIG - inte arbetslös), kronprinsessans födelsedag på onsdag (jösses, nu är det dags för tårta igen) och väderprognosen spår att det blir varmare än i helvetet.

Livet är härligt, hörrni!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0