Jag klandrar inte amerikanerna

Förutsättningarna kanske inte var de bästa för BP:s Styrelseordförande Carl-Henrik Svanberg: att be det amerikanska folket om ursäkt för oljekatastrofen de orsakat.
Men jag är så förvånad över att en person i hans ställning talar så fruktansvärt dålig engelska! En förstaklassare i Sverige idag pratar bättre engelska än vad han gör.

Så jag klandrar inte amerikanerna idag för att de hånar honom. Och hur tänkte resten av BP:s styrelse? De måste ju har hört Svanberg prata tidigare och insett att han inte kan göra sig förstådd på det främmande språket.

"Miss i översättningen"? Skitsnack! Snarare är det så att Svanberg inte har pluggat sina glosor som han ska. Å andra sidan inger han hopp för oss lägre ner på samhällsstegen: Någon större talang behöver man inte vara för att tjäna storkovan.

(AB, EX, DN)

Kommentarer
Postat av: Boo Björk

Du har helt rätt i att Svanberg är en katastrof när man hör dennes svengelska på Stockhloms-dialekt. Låter fullständigt absurt att denne man lyckats med att komma så långt. Dock engelsmännen är ute efter att bli av med Svanberg vilket innebär att de skickar fram honom med den här typen av grodor. Nu går drevet och han har inte en chans att sitta kvar.

2010-06-17 @ 09:52:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0