Dagens ros till en snäll kille på 3

Åh, jag är helt lyrisk och varm i hjärtat!

Så här: Jag är den första att erkänna att jag inte besitter några som helst tekniska talanger (vilket egentligen är lite märkligt eftersom pappa är flygtekniker och är riktigt duktig på allt som har med tekniska saker att göra - en hundradels talang kunde i alla fall fått gå i arv, tycker jag).
Nu var det så att det var vissa...saker på min nya iPhone som inte fungerade som jag tyckte att de borde göra. Därför tog jag med min iPhone, alla papper som hade med den och göra och Elinda som moraliskt stöd och åkte till 3 i Kista Galleria för att få problemen lösta.

Och där i butiken jobbade en ovanligt serviceminded ung kille som tog sig tid att förklara alla oklarheter för mig. Sådant gör mig så vansinnigt glad för överlag är vi inte bra på service i Sverige (i synnerhet inte i Stor-Stockholmsområdet). Men han var helt fantastisk och jag gick därifrån med mer kunskap och med en större förhoppning om dagens ungdomar än vad jag hade innan.

Dessutom skickade han mig en Spotify-invite eftersom han blev allvarligt bekymrad när han fick veta att jag inte hade det redan. Så sött!

Du får dagens ros av mig, du namnlöse och hjälpsamme unge man! Välsigne dig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0