Fredagspanelen om Facebook och frikort

Veckans Fredagspanel kommer här:

1. HUR PRIVAT ÄR DU PÅ FACEBOOK?

Hm... Jag håller en viss distans eftersom jag dels har massor med "vänner" som jag inte känner för väl, dels för att jag inte tycker att det är rätt forum att vara för privat på. Det allra värsta jag vet på Facebook är när statusuppdateringarna är för dramatiska och ofullständiga. Som till exempel: "Oh my God! Fick veta någonting förskräckligt idag". Jamen, skriv då för sjutton vad det var som var så förskräckligt istället för att folk ska fråga "vad då?". Det är bara fånigt! Sådana "vänner" hamnar direkt i "dolda kontakter".

2. VAD GILLAR DU BÄST PÅ HOTELLFRUKOSTBUFFÉN?

Ok, är det någonting jag har erfarenhet av så är det just frukostbufféer. De spanska och italienska är bäst. De svenska är tråkigast.
När jag är i Spanien har jag dispens att äta chokladcroissanter. Det skulle jag aldrig göra hemma. Men frukostbufféer är en frizon.

3. VAD PLOCKAR DU UNDAN HEMMA NÄR DU SKA FÅ BESÖK?

Det mesta! Jag är alldeles för pedant för att bjuda hem personer till mig om jag inte har städat ordentligt. Faktum är att jag ber dem komma vid ett annat tillfälle om jag inte har hunnit städa eller inte är nöjd med hur det ser ut.

4. VAD TJAFSAR DU MED DIN PARTNER OM?

Jag tjafsade nog mer när jag var yngre och mer osäker på mig själv. Nu har jag insett att livet är för kort för att tjafsas bort.

5. VEM ÄR DITT FRIKORT?

Henrik Lundqvist!
Jag blir alldeles stissig när jag ser "Head & shoulders"-reklamen på tv. Bäst i rutan just nu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0