Fredagspanelen om fester och gudstro

Under tiden min gryta puttrar på spisen och sprider en ljuvlig doft här hemma och julmusik spelas i bakgrunden (jo, det är Carola!) så bjuder jag er på förra veckans Fredagspanel:

1. HUR LÄNGE STANNAR DU PÅ FESTEN?

Beror helt och hållet på hur pass trevligt jag har det. Är jag uttråkad (eller ska jobba dagen efter) går jag hem tidigt. Trivs jag så stannar jag till sist.

2. HUR TJEJIG ÄR DU?

Jag är väldigt feminin men har svårt att identifiera mig med andra kvinnor. Jag är väldigt mycket kvinna till utseendet: långt hår, långa naglar, går inte gärna ut utan smink. Men jag tänker som en man och känner mig mycket mer bekväm i mäns sällskap.

3. SKULLE DU KUNNA JOBBA MED DIN PARTNER?

Osäkert. När man har det jobbet som jag har med oregelbundna tider och ett evigt farande överallt så kanske det underlättar en del om man har en partner med ett liknande jobb som har förståelse för att man inte alltid kan planera varenda minut i livet. Å andra sidan skulle jag aldrig klara av att prata jobb hemma.

4. TROR DU PÅ GUD?

Ja, min tro på Gud är mycket stark. Men det är inte alltid som kyrkan och jag kommer överens.

5. VAD PRATAR DU HELST OM UNDER EN MIDDAG MED VÄNNER?

Över en middag med vänner ska man skratta och framför allt njuta av maten. Älskar långa middagar med intressanta konversationer och mycket skratt! Hemmamiddagar med vänner är ett mycket underskattat nöje.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0