Värsta grymma killen

Min mest kreativa, produktiva och innovativa kompis - Mattias - har avgett ett nyårslöfte: att gå ner 17 kg i vikt innan den sista mars annars donerar han 10 000 kronor till Barncancerfonden.
Han tappade 2,4 kg redan första veckan så det målet lär han nå långt innan deadline (vansinnigt envis är han också).

För att utmana sig ytterligare bloggar han om sin viktresa samt uppdaterar flitigt på sin Facebook-sida om resultaten. Inte lika lätt att fuska när alla har koll på en.

Personligen har jag aldrig sett Mattias som överviktig utan ganska lagom. Det är ju ingen liten kille vi talar om. Jag har ingen aning om hur lång han är för jag tycker att alla ser ut att vara två meter långa eftersom jag själv bara är tre äpplen hög.
Så min uppfattning är att det bara är några "trivselkilon" som ska bort.

Men visst är det en strålande grej att göra? Tro nu inte för en sekund att han kommer Barncancerfonden gå lottlös bara för att han når sitt mål. Känner jag honom rätt kommer pengarna att sättas in oavsett resultat.

Vill ni följa och stötta Mattias viktresa så kan ni göra det HÄR. Hoppas också att han kan inspirera flera till ett sundare liv i år.

Värsta grymma killen!

Kommentarer
Postat av: NisseM

Hej!



Jag kollade Mattias blogg och kan konstatera att han äter alldeles för mycket kolhydrater!

Mycket potatis och pasta som omvandlas till socker. Insulin frigörs i mängder och det är rena fetthormonet. Jag har gått in för LCHF. Low Carb High Fat. Läs vad doktor Annika Dahlqvist skriver. Jag är helt såld. Tre kilo bort hitills efter jul.



Nisse

2011-01-08 @ 22:57:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0