Fredagspanelen om otyg i mat och besatthet

Veckans Fredagspanel publiceras på självaste FINALDAGEN!

1. FRUKT I MAT, JA ELLER NEJ?

ABSOLUT INTE!
Det är bland det snuskigaste jag vet. Den personen som kom på att lägga bananer och ananas på pizza ska brinna i helvetet (samt den dumme fan som lade dit bearnaisesås!). Frukt är frukt - ingen matingrediens. Det äter man efter måltiden eller som mellanmål.

2. HAR DU NÅGRA TICS ELLER NOJOR?

Nja... Tidigare var jag väldigt vidskeplig men det har jag till viss del arbetat bort.

3. HUR VIKTIGT ÄR DET FÖR DIG ATT VARA SNYGG?

Skönhet ligger alltid i betraktarens öga. Det som är viktigast för mig är att vara frisk och sund (och se ut därefter). Jag är nog oerhört fåfäng för jag tycker inte alls om att se sunkig ut. Dessutom är det viktigt i mitt yrke att se någolunda "respekabel" ut med en diskret makeup, håruppsättning och vårdade naglar.
Egentligen kräver ju ett snyggt intryck inte alls för mycket tid eller ansträngning.

4. VAD ÄR DET NÄRMSTA DU KOMMIT ATT VARA BESATT?

En smula besatthet tror jag bara är bra. Som när man går in för någonting väldigt seriöst. Jag är en "antingen eller"-människa: jag ger 100 % eller ingenting alls.
Det är när en besatthet växer och tar över hela ens liv som det blir farligt (samt jobbigt för omgivningen som kanske måste lyssna på samma saker over and over).

5. VILKEN DEL AV TIDNINGEN KASTAR DU DIG ÖVER FÖRST?

I nio fall av tio: sporten. Sedan läser jag tidningen i omvänd ordning: börjar bakifrån med att kolla vädret, sedan tv-tablån och horoskopet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0