Frågestund med Joel Kinnaman

Jag älskade verkligen "The killing". Följde serien på tv med största spänning men sista avsnittet gjorde mig snopen. Jag förstod inte slutet. Allting rann bara ut i sanden.

Jag blev så frustrerad att jag till och med frågade mina vänner på Facebook (jäklar vad bra det är att ha ibland!) om någon kunde ge mig en förklaring.
En kollega hade sett den danska versionen och gjorde sitt bästa för att stilla min nyfikenhet. Men trots detta kände jag mig lite blåst på konfekten.

Igår förde ödet mig samman med Joel Kinnaman. Jo då, den riktiga i egen hög person.

Eftersom han verkade vara en riktigt snäll och tillmötesgående person vågade jag ställa den fråga som jag funderat över de senaste två veckorna och vem skulle kunna vara bättre att besvara den än än Joel Kinnaman själv:

"Du... Jag följde "The Killing". Men jag förstod inte slutet!"

Det var förmodligen inte den fråga han hade förväntat sig att få just då men han såg nog att min undran var uppriktig för han log sitt snällaste leende och svarade att "vänta du bara... det kommer ytterligare en säsong".

Först då sansade jag mig och passade på att be om en autograf som numera pryder mitt kylskåp.

Och jag kan avslöja att bilder på Joel inte gör honom rättvisa. Han har bland de vackraste ögon jag någonsin sett.


Kommentarer
Postat av: ANNA

Jag blev också snopen av slutet. Den amerikanska skiljer sig en hel del från den danska dock. Men va glad jag blir att det kommer en säsong till!

2011-10-04 @ 18:16:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0