Inget vidare flow just nu

I lördags lyckades jag riva sönder två par nylonstrumpbyxor innan den faktiska arbetsdagen började. Kostnad: 180 kronor.
Igår rev jag sönder ytterligare ett par när jag klev av bussen efter avslutad arbetsdag. Ett par sekunder senare - på övergångsstället - känner jag hur mitt armband bokstavligt talat glider av min handled.

Det blev med andra ord inte en billig helg. Ganska sura utgifter dessutom.

Men priset togs idag.

På min "att göra"-lista sedan maj månad har det stått att jag ska lämna in min tavla som råkade ramla ner i golvet och gå sönder. Idag fick jag äntligen tummen ur, lånade mammas bil och lämnade in tavlan på lagning (för övrigt kommer själva lagningen av den att kosta mer än vad jag betalade för den i helt skick en gång i tiden).
Jag passade på att uträtta lite andra ärenden och blev sen. Därför tog jag beslutet att ta bilen till gymmet på kvällen och ställde den på gatan mitt emot min port. Det är en övergiven tomt. Tidigare stod vår brandstation där men den revs till förmån för bostadshus som aldrig blev byggda.
Jag sprang upp och bytte om till träningskläder. Det kostade mig 700 kronor. Jag hade fått min första p-bot någonsin (en upplevelse jag kunde varit utan).

Mycket surt. Jag har inte flow just nu helt enkelt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0