Dagens ros till Kicks, Sollentuna centrum

Åh, vad jag älskar service-minded människor! Det är faktiskt väldigt, väldigt sällsynt i det här landet (vilket jag har förståelse för - folk får ju lön ändå).

Idag var jag och Tress i Sollentuna centrum. Jag gick då in på Kicks för jag ville veta lite mer om bareMinerals Primer (översättning till mina manliga läsare: det är ett serum som man har under sitt sminklager). Jag frågade en av tjejerna i butiken om hon hade något prov på den (det är en svindyr liten flaska och eftersom min relation till bareMinerals just nu är lite infekterad vill jag inte slänga ut ännu mer pengar på någonting som jag sedan inte kommer att vara nöjd med - HÄR kan ni läsa om det).

Tjejen går då och hämtar en liten burk som hon fyller med produkten till mig så jag kan få testa den hemma. Det är service! Hennes ambition var att jag som kund skulle bli nöjd.

Kicks överlag har väldigt bra service i sina butiker men tjejerna i Sollentuna centrum är exeptionella! Åk dit, kära vänner, om ni ska handla någonting! Det är värt en omväg. Jag blir alltid nöjd och omhändertagen när jag åker dit.

Andra butiker (och vissa företag): Se och lär!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0