Efterlyses: biscotti-expert!

Jag håller nämligen på att bryta ihop. Flera gånger har jag nämligen testat att baka saffransbiscotti (efter Leilas recept som ni finner HÄR) och de smular alltid sönder när jag ska skära upp dem. De smakar ljuvligt men inte en enda biscotti är hel.
Vad gör jag för fel?

Jag har testat att skära upp dem när de är varma, när de har svalnat, jag har testat att ha i mer smör. Ändå går de söner när jag skär upp dem.

Har jag någon biscott-expert som läsare som kan förklara problemet för mig?

Kommentarer
Postat av: stiba

Vassare kniv :-)

2012-04-14 @ 11:58:26
Postat av: stiba

Vassare kniv :-)

2012-04-14 @ 11:59:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0