Test i ugnen: Milda Guld
Mer och mer har jag den senaste tiden bara använt riktigt smör när jag har bakat. Det är oslagbart. I synnerhet i småkakor och biscotti. Men smakar det så kostar det.
Häromdagen köpte jag hem Milda Guld som är ett smör med rapsolja i (en annan favorit). Låter som en bra kombination, tycker jag, och kilopriset är billigare än äkta smör.
I ugnen just nu har jag saffransbiscotti med apelsin och pistagenötter där jag testar nyheten.
Utlåtande kommer senare.
Bild lånad från milda.se
Häromdagen köpte jag hem Milda Guld som är ett smör med rapsolja i (en annan favorit). Låter som en bra kombination, tycker jag, och kilopriset är billigare än äkta smör.
I ugnen just nu har jag saffransbiscotti med apelsin och pistagenötter där jag testar nyheten.
Utlåtande kommer senare.
Bild lånad från milda.se
Kommentarer
Trackback