Årets sista Fredagspanel

I morgon bitti åker jag iväg till Göteborg och tillbringar hela nyårshelgen där. Innan jag packar klart så bjuder jag på årets sista Fredagspanel - dagen till ära döpt till Nyårspanelen:
 
1. GAV DU NÅGOT NYÅRSLÖFTE 2012?
 
Nja, jag ger inga direkta löften - istället sätter jag upp mål. I och för sig lovade jag mig själv förra januari när gymmet ockuperades av alla "nyårslöften" (=människor som lovar sig själva att träna mer under året men har bara karaktär nog att vara där i januari innan de ger upp) att jag skulle resa bort på semester samma period 2013 för att slippa den överdrivna trängseln (och irritationen den medför). Och det löftet höll jag - resa bokad.
 
2. VAD VAR DET BÄSTA SOM HÄNDE UNDER ÅRET FÖR DIG?
 
2012 var genomgående ett bra år, tycker jag. Jag fick vara med om väldigt mycket roligt och jag har på känn att nästa år blir ännu bättre.
 
3. VEM FÖRTJÄNAR ATT UPPMÄRKSAMMAS LITE EXTRA EFTER DET SENASTE ÅRET?
 
Jag såg lite av dokumentären om Roxette på tv för ett par dagar sedan och blev så rörd av Marie Fredriksson. Att gå igenom denna tragedi för att sedan komma tillbaka på det sättet hon gjort är oerhört imponerande! Vilken kvinna!
Sedan förtjänar Jonas Gardell både uppmärksamhet och beröm för sin viktiga bok "Torka aldrig tårar utan handskar". Borde vara obligatorisk att läsa i skolorna (att läsa över huvud taget borde vara obligatoriskt).
 
4. VAD HOPPAS DU SKA HÄNDA I DITT LIV 2013?
 
Jag hoppas på att mina inplanerade resor blir trevliga, att jag får ha hälsan i behåll, kunna träna mycket och får fortsätta jobba med det jag gör.
 
5. BERÄTTA OM EN MINNESVÄRD NYÅRSAFTON.
 
För mig är nyårsafton årets mest överskattade dag. Därför ber jag alltid om att få jobba då.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0