Fredagspanelen om jultraditioner och tv-utbudet

Julskinkan kom precis ur ugnen och innan det är dags att testa den så bjuder jag på årets Julpanel:
 
1. VILKEN ÄR DIN STARKASTE JULTRADITION?
 
Jag har så många jultraditioner att jag inte ens kan lista dem alla! Det är utan att överdriva min favorithögtid på året och med åren blir traditionerna fler.
Ny tradtion sedan förra året är himmelslyktan som vi tände sent på kvällen på julafton. Det kommer säkert till flera traditioner i år som kommer att vara otänkbara att klara sig utan i fortsättningen.
 
2. VAD ÄR DET FÖR MYCKET AV PÅ TV?
 
"Reality-såporna" (eller "dokusåpor" som jag föredrar att kalla dem). Häromveckan såg jag en trailer på TV4 att "Farmen" skulle komma tillbaka. När man ser en sådan sak önskar man bara att det är ett elakt skämt.
 
3. VART ÅKER DU HELST NÄR VINTERN ÄR SOM KALLAST?
 
Dit det är riktigt, riktigt varmt. Jag ångrar inte en sekund att jag har bokat två veckor i Thailand i januari. Tror det var ett klokt beslut.
 
4. VEM SKULLE SPELA HUVUDROLLEN I FILMEN OM DITT LIV?
 
Jösses, vad skulle filmen heta för det första? "En flygvärdinnas bekännelser"? (Tro mig - titeln är mer spännande än innehållet).
 
5. NÄR KÄNNER DU DIG GAMMAL?
 
Det är ärligt talat sällan jag gör det. Man blir varken yngre eller äldre än vad man gör sig. Mina förebilder är de män och kvinnor på gymmet som är i 70-80 årsåldern men fortfarande håller sig fysiskt aktiva. Hur pigga och starka som helst och ser alldeles strålande ut.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0