På termosjakt

Jag tar min första kopp kaffe på morgonen innan jag ens öppnar ögonen. Jag brygger en stor kanna som jag sedan häller över i en termos så jag kan få flera koppar rykande het dryck under dagens första timmar. Annars fungerar jag inte (rysligt dåligt humör blir jag på också).

Häromdagen gick min nuvarande termos sönder. Ingen större katastrof egentligen - termosar kan man ju hitta överallt. Såvida man inte förälskat sig i en speciell termos...

Jag ville ha en rosa Stelton-termos! Så i förrgår gick jag till Åhléns City för att inhandla en (så jag samtidigt kunde utnyttja mitt bonuskort). De hade ett exemplar kvar. Skyltningsexemplaret som alla kunder klämt och känt på, samt repat.
En repad termos för sex hundra kronor ville jag inte ha så mitt sällskap Martin (inte den Martin, utan en annan fin människa) stegade fram till kassan och frågade om de hade fler på lager.
Det hade de naturligtvis inte. Dessutom informerade den hjälpsamma tjejen oss om att den skulle utgå ur deras sortiment.

Vad är det med mig och utgående varor? Så fort jag förälskar mig i någonting så utgår de ur sortimentet. Oerhört enerverande.

Jag gav inte upp där utan började att söka efter min termos på nätet och fann att det fanns i Cerveras sortiment (som "nyhet" - inte utgående vara).
Så dit tänker jag bege mig idag för att införskaffa mig en ny, fin rosa termos.

Undra om Cervera har bonuskort?




Kommentarer
Postat av: Gealach

En sådan där fick jag för några år sedan, men den var röd. Mamma hade fått den som julklapp av sitt jobb och tyckte inte att hon hade någon användning för den. När jag sedan såg den i butiken och insåg att den kostade 600 blev jag helt chockad över hur generösa vissa arbetsplatser är, det är inte få som jobbar där heller.

2012-02-26 @ 21:36:00
URL: http://gealach.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0