En månads trauma över

En av mina käraste egodelar gick i graven för drygt en månad sedan (efter lång och trogen tjänst) - min eltandborste. Sedan dess har jag borstat tänderna med en manuell. Det har varit ett trauma.
 
Min eltandborste var av märket Philips och jag var mycket nöjd med den. Så självklart gav jag mig genast ut på jakt efter en ny. Först ut på jakten var Åhléns (så att jag skulle få min bonus på köpet). Där har man bara Oral B i sortimentet - och värstingmodellen gick på runt tusen kronor.
Vid sådana tillfällen anammar jag ännu mer min regel "betala aldrig någonting till ordinarie pris". Men tidpunkten för en ny eltandborste var illa vald - tydligen skickar inte Åhléns ut sina rabattcheckar under sommarmånaderna (och att betala tusen spänn för en tandborste var inte ett alternativ).
 
Så inköpet av en ny eltandborste lades på is.
 
Tills igår! Då ser jag att ICA Maxi har erbjudande på Philips eltandborstar (mina favoriter!). För 199 kronor! Bättre än så kan det bara inte bli (och jo, jag har bonuskort även på ICA). Dessutom var den blå (min förra var gul och det är inte min favoritfärg).
Sommarens - kanske årets - bästa fynd!
 
Min nya, fina, blåa eltandborste fick stå på laddning under natten. Och i morse borstade jag tänderna med största omsorg. Vilken härlig känsla!
 
Traumat är över.
 
Och glöm inte, vänner: använd tandtråd! Varje dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0