Semesterpanelen om sommarläsning och bra konsertupplevelser

1. VAD LÄSER DU I HÄNGMATTAN I SOMMAR?
 
Jag läser helst deckare på sommaren. Gärna de som är väldigt lättlästa dessutom. Just nu håller jag på med Carin Gerhardsens femte. Hoppas bli klar med den i morgon - då får ni en utförlig recension!
 
2. VEM ÄR SVERIGES TREVLIGASTE KÄNDIS?
 
Det är inte så att jag umgås i kändiskretsar men jag kommer i kontakt med en del. Och jag kan sammanfatta det så här: personer som är kända av en anledning - som skådespelare, artister, politiker - är oftast oerhört trevliga. Riktiga divor är däremot de som är kända för att de är kända, typ dokusåpadeltagare. De har ett generellt ett sjukligt bekräftelsebehov och beter sig därefter.
Några av de gulligast och ödmjukaste kändisar jag träffat är Magdalena Forsberg, Ola Salo, Björn Skifs och självklart fina Anton Hysén.
 
 
3. VAD ÄR DITT VÄRSTA SEMESTERMINNE?
 
Egentligen har jag inga dåliga semesterminnen men jag var på Kos när jag var 21 år och insåg att jag trots min låga ålder var för gammal för just den ön. Jag behöver inte åka tillbaka någonsin.
 
4. VILKEN ÄR DIN BÄSTA KONSERTUPPLEVELSE?
 
Pearl Jam som jag såg för ett par veckor sedan på Globen var helt fantastiska! Bland det bästa jag sett. Ett annat underskattat liveband är faktiskt Bon Jovi. Jag har sett dem sex-sju gånger live och har alltid blivit mycket imponerad av deras framträdanden.
 
 
5. VAD GÖR DU NÄR INGEN SER DIG?
 
Skönhetsfix. Rakar benen, sätter fötterna i fotbad, har ansiktsmask. Det kan inte vara en syn som är rolig för andra att se!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0