Midsommarpanelen (tillägnad Anton Hysén)

Efter ett par händelserika och trevliga dagar i Göteborg kom jag igår hem för ett par dagars ledighet (en lätt förkylning har jag lyckats dra på mig också).
Jag gör min comeback på bloggen med veckans Fredagspanel:
 
1. VAD KAN DU INTE VARA UTAN I MIDSOMMAR?
 
Midsommar är tyvärr en av de helger som jag känner mig helt likgiltig inför. Det är en familje- och pardag då vi singlar är persona non grata - därför har jag aldrig fäst mig vid högtiden.
Tvärtom brukar jag anmäla mig frivilligt att jobba då eftersom många kollegor vill vara lediga.
 
2. VAD HAR DU FÖR RINGSIGNAL - OCH VARFÖR?
 
Signaturmelodin från "Fem myror är fler än fyra elefanter". Jag ser det som en hyllning till programmet och eran. Jag har även mitt busskort i ett litet platsfodral med elefanter från programmet på samt en reflex på min jobbväska.
Jag känner mig lyckligt lottad som växte upp med det barnprogrammet.
 
3. VILKEN ÄR DIN FAVORITKÄNDIS?
 
Anton Hysén! Åh, jag skulle kunna skriva ett helt inlägg om honom för denna kille knockade mig fullständigt med sin charm och ödmjukhet för ett par dagar sedan.
Jag träffade honom på jobbet och utan att överdriva kan jag avslöja att Anton är en av de trevligaste och goaste människor jag någonsin har haft nöjet att träffa. Jag blev helt tagen av honom!
Hans föräldrar har gjort ett bra jobb - vilken oerhört väluppfostrad och fin kille det är! Jag är - om möjligt - ännu mer imponerad av honom nu än vad jag var innan. All kärlek och lycka till dig, Anton!
 
Historiskt och modigt!
 
4. VAD GÖR DU FÖR ATT KOPPLA AV?
 
Har hemma-SPA. Stänger av mobilen, sätter fötterna i fotbad, dricker en kopp kaffe och läser en bok. Må låta banalt - men det är balsam för själen.
 
5. VILKET ÄR DITT BÄSTA BADSTÄLLE?
 
Det får bli en pool i något mycket varmt land. Jag är världens badkruka och tycker inte alls om att bada i hav.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0