Fredagspanelen bjuder på gammal skåpmat

Fredagspanelen består till större delen av gammal skåpmat den här veckan men efter att ha somnat först vid två i natt efter en lång arbetsdag så är det ungefär det jag mäktar med i skrivande stund.
 
1. VILKEN ÄR DIN FAVORITSERIE PÅ TV?
 
Den jag ser oftast är "The big bang theory". Sheldon Cooper är - tillsammans med Cam i "Modern Family" - det roligaste tv har att erbjuda.
 
Ett stycke tv-historia
 
2. VAD ÄR DIN STÖRSTA LAST?
 
Cola zero och snus. Inget jag är stolt över men det kunde ha varit värre.
 
3. FÖLJER DU BLOGGAR?
 
Nej, jag gör faktiskt inte det. Ibland letar jag bland bokbloggarna om det är någon bokrecension jag vill läsa men jag skulle ALDRIG - ens mot betalning - gå in på en så kallad "modeblogg".
Kompis Mattias blogg läser jag naturligtvis någon gång om dagen. Just nu ligger hans fokus på hans viktnedgång (riktigt duktig har han varit!) men jag hoppas på att han så småningom kommer att skriva om annat också. Han formulerar sig nämligen väldigt bra.
 
4. OM DU HADE EN TIDSMASKIN - VART SKULLE DU ÅKA?
 
Inte alltför långt tillbaka i tiden. Jag klarar nämligen inte av utedass. WC är ett krav för att jag ska kunna vara på besök (därför är campingsemester alltid uteslutet för mig).
 
5. VAD VILL DU ÄTA SOM SISTA MÅLTID?
 
Hummer. Det står nämligen inte uppdukat här hemma till vardags så därför kan jag dock och väl ha det i magen när jag möter min Skapare.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0