Förbereder inför sommarens loppmarknader

När jag tänker tillbaka på hur mycket kläder och saker som jag har slängt genom åren får jag en ruskig ångest. Inte bara på grund av att jag kunde ha tjänat en hacka på att sälja grejorna - det svider även i mitt miljöhjärta. Saker som jag inte längre ville ha kvar kunde ha glatt någon annan istället för att slängas på tippen (kläder som varit hela och rena har jag dock alltid lämnat till insamlingar).
 
För sex somrar sedan åkte jag och min mamma och sålde massor med saker på Täby loppis vid galoppbanan. Ångesten lindrades inte av att jag då upptäckte att man i stort sett kunde sälja vad som helst. Sedan dess slänger jag bara kläder och saker som är trasiga.
 
Av olika orsaker har det inte blivit av att jag åkt dit sedan dess. Men i sommar ska det bli av! Fram till dess ska jag rota i skåpen hemma och röja rejält. Sälja allting jag inte använder och lägga pengarna jag tjänar på någonting annat (semester nästa vinter, kanske?).
 
Idag har jag haft jourtjänstgöring och det är ett utmärkt tillfälle att rensa hemma. Jag började med att gå igenom mina böcker, både inbundna och pocket, som jag inte behöver ha kvar.
Jag fick ihop två stora flyttkartonger. Bara med böcker!
 
Jag lär få åka flera gånger för att bli av med allt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0