Fredagspanelen om ändrade semesterplaner och äcklig mat

Ja, kära vänner, det har varit dåligt med uppdatering den senaste veckan men det är mycket nu: jobb, träning och hockey-VM samtidigt.
Nu kommer i alla fall veckans Fredagspanel:
 
1. HUR PLANERAR DU DIN SEMESTER?
 
Jag blir bara tilldelad fyra veckor på sommaren vilket är mycket surt - jag kan inte påverka vilka veckor ens. I år fick jag dessutom semester i juni vilken är den värsta semestermånaden att ha men lyckligtvis slipper jag då oroa mig för om jag blir ledig eller inte då prinsessan Madeleine gifter sig.
Sedan är det ju faktiskt som så att man ibland får finna sig i det man inte kan förändra eller påverka utan göra det bästa av situationen.
Eftersom jag redan har haft två fantastiska semesterresor i år tänkte jag därför ägna hela min semester åt hård träning (jag erkänner mig inte besegrad av en liten elak sköldkörtel utan tänker vinna den striden). Så min plan var att träna morgon och kväll hela juni.
Men gymhelvetet som jag betalar en förmögenhet för att träna på har ännu en gång lyckats klanta till sig och kommer därför att ha stängt under mina semesterveckor (deras nya lokaler hann inte att bli klara i tid och något smartskaft har sagt upp hyresavtalet på de befintliga lokalerna innan man fick ett inflyttningsdatum). För att ta sig till deras andra anläggningar måste man antingen ha bil eller SL-kort. Att betala ytterligare 790 kronor för att komma till ett gym var inte alls vad jag ville göra på min semester (ingenting man ska behöva göra heller).
Jag kommer så småningom att skriva ett längre inlägg om detta men det är ingenting jag tänker höja mitt blodtryck över. Jag låter Karma och Konsumentverket ta hand om SATS.
 
2. SAMLAR DU PÅ NÅGONTING?
 
Nja, jag blir faktiskt lite nervös av samlare. Jag vet att jag har överdrivet många kaffekoppar i olika modeller och färger men det är ingenting jag medvetet samlar på. Ibland köper jag bara för att de är så fina!
 
3. ÄR DU VÅGHALSIG ELLER FEG?
 
Beror på situationen. Att åka bil utan säkerhetsbälte är inte våghalsigt till exempel utan bara korkat. Jag är nog modig men klok.
 
4. VILKEN ÄR DEN ÄCKLIGASTE MATRÄTTEN DU VET?
 
Hel- och halvfabrikat samt inälvsmat.
 
5. VILKET ANNAT JOBB SKULLE DU VILJA HA?
 
Utan att tveka skulle jag vilja vara skribent av något slag. Nu trivs jag väldigt bra på mitt nuvarande jobb och det är också ett jobb som man utan problem kan kombinera med skrivandet. Så jag vill inte byta bort det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0