Premiärpajen

Även om jag i egenskap av singel är persona non grata för umgängeskretsen på dagar som midsommarafton (samt nyårsafton) så hindrar det inte mig från att laga någonting riktigt gott att äta.
Och dagen till ära invigde jag min nya, fina rosa Gerbera-form. I den gjorde jag den oerhört smarriga Cookie rabarberpaj.
Självklart vispade jag vaniljvispen i den nya, gröna IB Laursen-skålen.


Kommentarer
Postat av: Tress

Smaskens! Körde du med vanligt socker denna gång? hur blev det då?



Kanske något sen med en inbjudan nu men du skulle ha gärna joina oss på skansen.Det var en mycket trevlig tillställning :)

Kram

2011-06-25 @ 09:30:05
Postat av: Fia

Mumsigt!

2011-06-25 @ 11:35:04
URL: http://www.sofsan.se/
Postat av: Maria

Tress, jag hade vanligt socker på rabarbern och muscovadosocker i degen. Mycket bra!

2011-06-25 @ 15:11:38
URL: http://princessjinx.blogg.se/
Postat av: Tress

Bra för jag har nämligen gjort denna paj ikväll och jag körde med vanligt socker på själva rabarberna och muscvado sockret i själva degen efter din inrådan:-) I morgon skall den smakas av efter den har värmts upp ljummen.Spännande:-)

Tack för svaret Mia:-)

2011-06-25 @ 22:26:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0